Over ons

Over ACB Zonwering

ACB Zonwering & Rolluiken te Lisse is al ruim 25 jaar gespecialiseerd in buitenzonwering (verkoop en montage). Door onze ervaring en kennis staan wij bekend voor:

 • Kwalitatieve topmerken
 • Professionele montage
 • Service & Garantie
 • Tevreden vaste klanten

 • Ons familiebedrijf is van vader op zoon voortgezet. We zijn begonnen met een mobiele showroom en zijn gegroeid tot een zonweringsbedrijf met een showroom en werkplaats op Meer en Duin 54 F/G te Lisse.

  Huidige eigenaar Alexander Beentjes heeft jarenlange ervaring en kennis op gebied van buitenzonwering. Daarnaast heeft Alexander zich gespecialiseerd in montages en reparaties. Alexander blijft door zijn lidmaatschap in branchevereniging ROMAZO, Metaalunie en (internationale) beurzen op de hoogte van de nieuwste (technische) mogelijkheden.

  De kracht van ACB Zonwering & Rolluiken zit in het vakmanschap van en door Alexander Beentjes. Alleen montages vinden plaats samen met een vaste inhuurkracht, waarbij Alexander de leiding heeft. Doordat de showroom alleen op afspraak geopend is (ma-za), kunnen afspraken voor inmetingen en montages ook in goed overleg met u worden ingepland.

  Iedere situatie en wens is anders. Alexander luistert en helpt u graag voor een betrouwbaar en eerlijk advies. Door ons advies maakt u de beste keuze voor uw buitenzonwering.

  Wilt u ook een eerlijk advies? Neem gerust contact op met ons.

  ACB Zonwering & Rolluiken

  Alexander Beentjes